english, darkness, evil, hell

23 november. 2007.

not so active. fucked english is the best english. and england is fucked. football-wise. i laugh in their general direction. i've got a compass.

jag fick precis världens häftigaste blackout. jag kände att jag smakade mint i munnen och kunde inte komma ihåg varför. det tog en stund innan jag kom på att jag borstade tänderna precis. jag har ingen som helst aning om varför jag borstade tänderna nu. jag brukar inte borsta tänderna mer än två gånger per dag. booorsta. tääänder.

jag har inte varit särskilt aktiv på bloggfronten. ursäkta alla mina hängivna läsare. (jag har ingen aning om jag har hängivna läsare eller inte.) de som läser bloggen regelbundet kan gärna lämna en kommentar. jag är nyfiken på vem ni är. det ger mig även en inblick i vilka ämnen som kan tas upp förutom mitt eget snack om vardagen.
alla tål bara just så mycket om göran hägglund liksom.

mörkret gör mig inaktiv. det är en stor anledning till varför blogginlägg lyser med sin frånvaro. mörkret gör att jag lyser med min frånvaro. att lysa med sin frånvaro är inte min favoritsyssla. ett tips till alla: norrland är mörkt på vintern, tänk på det innan ni flyttar hit.

djurgårdshockeyn spöade färjestad igår. jag gottar mig. det är alltid skönt att nita de dryga jävla värmlänningarna. (ursäkta kalle, men jag gillar inte färjestad.) först klär de sig i lila. sen besegrar de djurgården i finalen 98 (tror jag att det var). vissa saker är inte okej.

utöver det flyter dagarna bort. jag vet inte vad som händer. jag sitter i en dvala 90% av dygnet. igår var kattis här. det är skönt att få lite andras nojjor ibland. jag hade inte träffat henne på aplänge och det märktes. blä kattis, nu är det så att jag saknar dig om jag inte träffar (eller hör av dig) regelbundet. jag hoppas att du orkar med sånt. vilken relation vi fått. sakning. jag hoppas den är ömsesidig. nu har vi kännt varandra i typ ett år. jag firar det lite.
det är en huvudsaklig anledning till varför jag inte kan eller vill ångra en flytt till umeå.

dagens spår: kate nash - mariella

hugo weaving, winona och verklighetsläckage

5 november. remember remember the fifth of november.

just nu känns verkligheten väldigt långt bort. min bubblas väggar har blivit tjocka och svårgenomträngliga. jag tittar på den lilla lysande skärmen. jag tittar på bilderna på personer i umeå, men de känns så väldigt långt bort. att de faktiskt sitter  i full mundering mindre än 20 minuter bort finns liksom inte. det känns totalt främmande. som om jag vore totalt bunden till lägenheten. i tankarna flyter jag mellan abstrakta fontäner till storstadsgator. det är ett väldigt lugn att få rast från alla människor.
dagen har glidit mig ur händerna, fingrarna. jag skrev klart det sista för momentet. jag tittade på pretensiöswinona i "dracula". jag sov mellan 14 och 18. jag är borta.

"so i'll cut my hair short and i'll make a flag from an old black dress that i'd have worn if it hadn't rained so much that the seven hills became seven seas and i'll sail my house from fulwood to high green"

danens spår: monkey swallows the universe - sheffield shanty

pop up och vilken drama queen jag är



nu lägger sig den första snön. den andra november.

just hemkommen från popup och en omtumlande kväll.

florence valentin var helt fantastiska. jag bokstavligen dansade tills jag stupade. min stackars kropp säckade ihop i kön till baren. enligt uppgifter två gånger, men jag var ganska borta. vätskebrist. kattis, lars och emma är bra. kattis och lars såg efter mig. det gjorde herr vakt också. möjligtvis med en annan agenda.
det är lustigt hur personalen på sådana spelningar tänker. inget "hur mår du?", inget "vill du ha vatten?", inget "ska jag kolla busstidstabellen?". det är att skickas ut på gatan som gäller. obekväma saker hör inte hemma här.
jag borde komma ihåg hur jag fungerar. jag mår illa. öronen blir varma. jag får svårt för att fokusera blicken. poff.
mer vatten johan! försök tygla din entusiasm johan!
äsch, för min del får jag gärna svimma om euforin är så pass stor.
jag kunde omöjligt stå still. (jag hoppas att man kan få båda. osvimma och otyglad entusiasm. likgiltighet är för mesar.)

florence valentin lade upp det snyggt. de drog in pengabrorsan i andra låten och efter det flaxade kroppsdelarna åt alla håll. de skojade om borgerlig krishantering. skivan måste införskaffas.

jag gick hem till yazdan och sandra. jag skämtade till mig en expressbiljett till helvetet och så var det med det.
imorgon smäller det. arsenal - united. reträttigheter i ett halvår på spel.

ursäkta att jag föll in i dig ålidjossan. jag kan inte lova att det inte upprepas.

det snurrar i min skalle!

dagens spår: florence valentin - upp på sociala, ner på systemet

tvätt, gubben och höjdrädd

andra november. kärleken och tvättens dag.

det är dagar som den här jag blir självgod. jag gick klockan sju en fredag för att tvätta och städa. det är rubbat.
jag slår på tv:n och tittar på "gomorron sverige". man vet att man blivit gammal när man hellre tittar på det än på tecknat. i svt:s nöjespanel diskuterade de hur det har blivit populärt att vara gubbig och tantig. jag börjar fundera på huruvida jag fann min kärlek till gubbkulturen i någon trend eller om jag bara är före min tid.
jag är inte uppmärksam på trender, men jag antar att mitt undermedvetande gör något.

jag drömde att jag dog. jag föll. det är läskigt att falla om man är höjdrädd.

till maria.
det finns bild..

dagens spår: florence valentin - vilket flum micke blom