god bless america

16. fab feb fuck. god bless america.

hi! this is brand new news from your favourite place on earth, the united states of america.
this man. a hard working american, honest, pays his taxes, a true patriot. he is concerned for his wife who drinks twenty generous cups of coffee a day. too much coffee can damage your health.
he explains.

my wife drinks two pots of coffee a day at home. no one knows how much she drinks at work. i read in an article that too much coffee can reduce the breast size. this really worried me, because i like her breast size the way it is.


från doctors idag. hur fan kan, av all påverkan kaffe har på hälsan, byststorleken vara prioritet ett för den där snubben? jag dunkar huvudet i skrivbordet och skriker "oh my god" upprepade gånger. när jag yrkade för att morsan skulle minska kaffedrickandet, speciellt efter hjärtflimmret. vissa snubbar skiter uppenbarligen i det som händer bakom brösten, men de flesta av oss ser nog helst att hon brösten sitter på lever.

fuckers.

dagens spår: jonatan johansson - en hand i himlen

it goes day by day, it's a thing like habit

13. friday the 13th.

är någon skrockfull? jag är det inte, men känslan av otur är överhängande. vad kan gå fel? det finns många saker i mitt liv jag väljer att inte ha kontroll över och jag väljer att ge de sakerna stor betydelse. något dumdristigt. jag tänker att om jag bryr mig om och vårdar de sakerna bra nog kommer de att resultera i omständigheter som är till min fördel.

jag ljuger så att jag tror mig själv tänker jag många gånger.

veckan har bjudit på ångest. på torsdagen fick jag en ångestattack som resulterade i tryck i bröstet och ökat blodtryck. jag ville bara försvinna från ica. jag var en snäll pojke. kom hem och lade mig i min säng och var fast i den i tre timmar. jag undrar om jag är labil.

jag mår bättre idag, men tänker jag framåt kommer ångesten tillbaka. mynnar den ut i en dålig självbild? eller kontrollbehov? eller bekräftelsebehov eller trygghetsbehov. vad fan vet jag? jag är ingen psykolog. kan du förklara syster min? det kanske är en kompott av samtliga och då vet jag inte vad jag ska börja. så mycket vet jag att det är svårt att bryta inövda mönster. en dålig självbild föder en dålig självbild. att välja bort kontroll mynnar i dåliga känslor och ofta ett dåligt resultat. dåliga konsekvenser. att ge upp tryggheten är jag rädd för. det är direkt ångest som är svår att ta sig ur. jag gillar helst förebyggande åtgärder, men tryggheten antingen finns eller inte finns. sätt mig på ett tåg till arvidsjaur och den finns. bekräftelse behöver alla. jag försöker ge den till mig själv men ibland...

så ljuger jag att jag tror mig själv.

bob säger att det är svårt att få rätsida på saker och ting. ibland.

det här är verkligt.

men idag mår jag rätt bra.

dagens spår: voxtrot - missing pieces



Ian Curtis ( orginal: Anton Corbijn)

germs

12. tyskland.

Ich war auf Ausbildung fordert. es hat mich beunruhigt. besteht die Gefahr, dass gezwungen, Umeå und veröffentlicht in den nördlichen vischan. Schweden die größte vischa. Angst. Ich ging zu ica mit Fitness in den Kopf. Angst. Druck in der Brust und erhöhter Blutdruck. Heute möchte ich löschen.

heutes spur: neue Ordnung - blau Montag

arvidsjaur kommer inte att få njuta av mig

11. jag önskade att jag bloggade igår. 090210. 90210 - beverly hills. dananana, dananana ksch ksch.

idag träffade jag märta och axel på nh för dela lite ångest. lägga upp taktiken för att jag ska bli ordföranden i sosum, taktiker för att kontakta pliktverket och låta dem skicka ut sina papper gällande mig. dels kan jag använda dem för att slippa vischan i 20 veckor och dels av ren nyfikenhet. inget blev gjort idag. i morgon väntar praktiktanten. jag är nervös. om jag inte får vara kvar i umeå tänker jag spendera hösten med något annat än socionomutbildning. arvidsjaur lockar föga. umeå universitet har liksom valt att skicka ut två terminer samtidigt. på mönstringen sade jag att jag har problem med att lämna platser jag trivs i. det börjar märkas. jag söker trygghet.

på nh blev det någon brittisk ale med bra folk. jag och ida försökte lista ut vilket band som spelade in en video på löpband. ok go! hela syftet med inlägget är att lägga upp videon. en framtida klassiker.

jag hängde med kalle också. min lilla kk.



ok go! - here it goes again

dagens spår: ok go! - here it goes again

lägesrapport

8. höger.

dansade tröjan blöt igår. spontant. bakfylledans är roligt. rolig musik och bra folk. "kom igen lena" var nostalgiskt från dåliga gatan och när johan och johnny med för mycket energi dansar mot varandra i en dance off.

och...

ice flow, nowhere to go, ice flow, nowhere to go.
i'm lost in the blindning whiteness of the tundraaaaa.



ice flow, nowhere to go, ice flow, nowhere to go.
i'm lost in the blindning whiteness of umeåååå.

det är vitt utanför. väldigt jävla vitt. det är roligare att stanna inne med brittisk humor och cheddar.

dagens spår: håkan hellström - kom igen lena

it's a scene to be seen in

3. feb. fab.

träffade k och e idag. top model. det var bra. entusiastiska över sina intressen. inte lika förstörda som jag trodde från början. det var skönt att se. inte för att på något vis underminera upplevelsen av kaos och dåligt skit. jag kan inte säga särskilt mycket om andras upplevelser. det är en dålig insikt som socionom tror jag. jag kan aldrig säga "jag förstår hur du känner"... kanske menar, men innebörden i det personen säger behöver ju inte stämma det heller. jävla filosofi som förstör den vardagliga semantiken.

dagens pepp: the hives och jay reatard till ume open. det blir full dans, fulldans, tills tröjan vattnar. krockar de blir jag sur.
egentligen är inte the hives så jävla bra. de har gjort ett par väldigt bra spår och någon helt okej skiva, men de är ett självskrivet besök på spelning. bokas bob hund bara så är saken klaffad och klar.

jag köpte tvål.

ska födelsedagsfika imorgon. förlåt lisa vars födelsedagsfika jag missade i måndags, men jag var upptagen.

dagens spår: the indelicates - sixteen