niccokick och hästpojken

28 mars.

jag tog en sväng om på umeå open igår för att kolla in hästpojken. jag dök upp lagom till niccokick som känns som bandet som aldrig slog igenom och kämpandes håller fast vid sitt koncept. det är tråkigt. jag vill minnas att jag såg dem på malmöfestivalen för några år sedan. då var det ung pubertalrock som kunde användas på dansgolvet. igår var det en tråkig spelning där publiken inte gjorde ett skit och niccokicks försök till att kicka igång dem var ganska lama. låtarna som erbjöds lät likadant allihopa och efter tio minuter kommer den första gäspningen. det var även svårt att veta om niccokick ville vara ett häftigt rockband eller ett sympatiskt popband, på vilket sätt de skulle charma publiken. det blev inget av det och halvfullt, halvt, halvt. det var inte en bra spelning.

hästpojken var duktigare på att få igång publiken, men martin elisson hade det svårare med gitarren. det lät kort sagt för jävligt. jag stod först vid en högtalare och upptäckte att det inte var en särskilt bra plats. jag gick och ställde mig några meter från stängslet rakt framför scen och upptäckte att det blev bättre. inte bra, men bättre. det var en grötig ljudbild som bara malde på i någon halvtimme, fyrtiofem minuter. förutom ljudet var spelningen helt okej. jag kunde inte låta bli att dansa en stund trots att jag tänkte ta det lugnt, riktigt lugnt, igår. det blev bara lite. det var en snäll spelning.

ikväll blir det mando diao, laura marling och los campensinos skulle jag tro. jag måste nog varva los campensinos med sista sekunden. sugensugen.

dagens spår: hästpojken - shane macgowan

ontario, kanada och saxar

tisdag. 25 mars. det är värt att upprepa.

inatt drömde jag om nicholas cage och simon från american idol. nicholas cage var en brottsling, en sådan där som tycker om att följa efter folk i en ford pick up. drömmen utspelade sig i ett ontarioliknande landskap. mycket skog, mycket dimma, många kullar. cage hade varit dryg en längre tid. jag var i stan och köpte några backar öl med simon och vi skulle åka till ett ställe för att arrangera någon fest. på vägen dit misstänkte vi att vi var förföljda. bilen vi åkte i fick motorproblem så vi svängde av från huvudvägen in på en mindre väg som ledde ner för en kulle. vi hamnade nedanför en kulle och gick ut ur bilen för att kolla motorn. vi tömde bilen på öl för att försöka skaffa ett annat sätt att ta oss till vår destination. efter några minuter såg vi en ford pick up glida fram i låg fart uppe på huvudvägen. simon utbröt "for fuck's sake" när han såg vem som satt i bilen. nicholas cage hörde det och steg ut ur bilen. simon sade några förolämpade saker till och cage blev rasande. han hoppade över ett staket och störtade ner för kullen med riktning mot oss. han hade något i högerhanden som han viftade frenetiskt med. jag och simon tog tag i en ölback och inväntade cage. cages ansiktsuttryck var ganska barbariskt. ungefär där tyckte jag att det vore lämpigt att vakna. alldeles för tidigt, som vanligt.

nu är det snart klippning. umeå är annars väldigt vackert idag. luften är behaglig. det kanske bara är jag, men det känns som att umeå håller på att vakna efter påskens slummer. jag gillar den känslan. den lugnar mig. om världen omkring mig rör sig behöver inte jag röra mig lika mycket. det dämpar rastlösheten. det är fint.

nu är jag klippt. det känns ovant. när jag hundtorkade mig efter duschen skvätte det knappt alls. jag ska nog kunna arbeta med den här frisyren. frisörskan och jag pratade om på vilka klubbar jag skulle kunna knalla till med den nya frisyren. indiepop, rock, punk, synth kom vi fram till. rockabilly kommer nog också att fungera. efter klippningen stod jag skäggmodell till en flicka i vikards klass. min första photo-shoot. det har snöat mycket idag. det sänker stämningen.

och kattis! vilken är mest korrekt stavning mellan "känns" och "käns"? båda versionerna dyker upp lite här och var tycker jag.

dagens spår: vive la fête - touche pas

fredrik reinfeldt sjunger och ormar lägger ägg

påskdagen. söndag # 1!

jag träffade fredrik reinfeldt igår. han stod och sjöng på en sång. jag hade en sådan där gammal fin hockeyklubba av trä. jag sköt en puck som han fick i sin mun. det tystade honom. sen gick både jag och fredrik på bert karlssons bröllop i södermanland.. alla var där. jag var där. fredrik var där. mamma var där. mamma var gravid. bert skulle hålla ett bröllopstal, men hade problem med att få publiken att bli tysta. bert spenderade säkert fem minuter med att försöka tysta folk. precis när bert blivit nöjd nog att börja snacka öppnades en dörr till höger om honom och tommy körberg kommer in i en fin svart-röd-randig kostym, hatt och tjocka glasögon. han trippade över parkettgolvet och tryckte ner sig i soffan framför bert. bert var väldigt irriterad. sen gick vattnet för mamma som sattes i en fotölj. eftersom jag var en doktor i drömmen skulle jag förlösa ungen, något jag var måttligt intresserad av. när det började bli riktigt läskigt skrek jag efter ett par handdukar. en lade jag över mammas knä och en lade jag över mitt eget huvud. det där med kladd är inte min grej.

en stund senare åkte jag båt på en sjö med en sjöman. en snubbe som bodde vid sjön. han förklarade att det var nyttigt att dricka sjövattnet. vi gled förbi en kobbe och fick syn på en tångruska. mannen förklarade att sådana renade sjön från dåligheter. vi gled mot en vacker sandstrand. mannen förklarade hur djurlivet minskat i och runt sjön de senaste åren. inga antiloper eller hardjur. jag stod vid ett skjul. några meter bort gled en pytonorm förbi. mannen sade att det var längesedan de sett en sådan lång orm här. sedan såg jag hur det började dimpa ner småormar framför mig. en damp ner. två damp ner. de började falla mer frekvent. jag räknade ut att ormmamman lagt ägg upp på skjulets tak och nu hade flera hundra ormungar kläckts som nu tog sig ner från taket. jag tryckte mig mot träväggen. där vaknade jag av att jag skrek. klockan 08.00.

nu är jag jättehungrig.

nu har jag ätit. det bra om jag hittar en rödlök idag.
trion från belleville! 12.10 på svt1! alla måste titta. fast jag spelar in den. vhs is king!

dagens spår: stereo total - nationale 7

inställd tacos, gud och stillhet

påskafton. månen är fin.


den inaktiva omvärlden sänker ambitionsnivån hos samtliga. umeå ligger fortfarande under täcket och snarkar med jesus hängandes över sig. det är ungefär klockorna i tornet borta vid ålidhemskyrkan som har lite action i sig. jag själv sållar mig inte till skaran som snörar på sig conversen, stylar frisyren, sätter på solglasögonen och knallar till en lokal där någon snubbe står och snackar om saker som faktiskt inte är så himla glada. martyrdödar är väl inte tomtebloss. ärligt talat vet jag inte vad de pysslar med bakom portarna, men jag har hört rykten och zappar förbi en och annan gudstjänst. särskilt nu för tiden. imorgon är det sändning från vadstena.


vi skulle ha tacokväll igår, men alla kände sig krassliga. särskilt yazdan som fick något åt huvudet. han kanske har repat sig. om inte: repa dig. det blev långsam bulgurkväll med tomatröra och haloumi. charles och en göteborgare kom förbi och fick den nya ölväggen att ta sina första stapplande steg. den kanske ramlar snart. jag fick en redogörelse om vad jag egentligen gjorde i tisdags. det var inte idelt positivt. misstolkningar i dimman. båten har lanternor. jag blinkar inte.


idag spenderades med att städa lägenheten. det hade inte gjorts på säkert en dryg vecka. jag trivs inte när jag känner saker under fötterna när jag knallar runt i rummet. jag skurade golvet i badrummet med en vetextrasa. det är lite amfetaminsvarning på det. runt kvällning drog jag ner mössan över öronen och betraktade mig som en hiphopare. det gjorde att musiken i spelaren blev åt det mer gungande hållet. immortal technique revival. en genuin uppskattning av saul williams. jag gick till erika för te, kakor och film. vi pratade om de senaste dagarna. jag blev trött för fort.påsken gör mig avslagen. jag vill ge henne mer uppmärksamhet när jag väl får möjlighet att träffa henne. hon är så upptagen. vi pratade om framtiden. om hennes jobb. om tentor. vardagliga ting, men vi förflyttade oss från nuet. förutom när vi klagade på mr. and mrs. smith. det var fint att överhuvudtaget träffa någon levande. det uppskattas. stillheten sänker sig över umeå. stillheten skänker sig till umeå. beroende på hur man vill ha det. jag blir rastlös. amfetaminstädning.


dagens spår: immortal technique - dance with the devil


bara b, b-band och blandband

stjärttorsdagen.

nostalgilyssnar på gammal svensk indierock. jag fick ett b-ryck. bob hund, bergman rock, bad cash quartet, broder daniel. den där pojkrumsdoftande pubertalrocken. ett litet rum med fyra, fem unga pojkar med smala byxor och välskötta frisyrer står och bankar på sina instrument och skriker allt vad de kan. ett sätt för finmusik att födas.
själv sitter jag med en inte lika välskött frisyr, men den är fortfarande fasansfullt vacker. dansande fram och tillbaka i mitt lilla rum i umeå. snart ut i det vackra vädret och promenaddansa en sekund. stadens aktivitet ligger väl ungefär på broder daniels, bob hunds, bergman rocks eller bad cash quartets nivå. det är en perfekt dag för min frisyr. hästpojken ska ses på open.

jag har ont i visdomstanden. vad är det med kristna högtider och mina visdomständer. är det 2008 års martyr månne?

dagens spår: bad cash quartet - searching is killing me

grattis mamma!

nittonde mars. grattis morsan!

jag har suttit och läst gamla blgginlägg och funderat över vad det var för en människa som skrev det där. det var ju jag, men det känns så långt bort. förflutet. mitt liv idag är inte som det var igår. mitt liv för ett år sedan är inte som nu. jag inser hur mycket tid som spenderats på nonsens. nonsens som då underhöll mig. det är både roligt och farligt att läsa om det gamla. det är som att resa tillbaka i tiden och när jag reser fylls jag av ett  vemod. så mycket förflutet som känns så förflutet. borta. det är som att läsa om en annan människa. jag har mycket jag vill göra idag, men som jag inte är förmögen till. vikten av att leva i nuet blir påtagligt när det gamla känns avlägset. det känns viktigt. just nu är nuet tråkigt och jag funderar antingen på tiden som varit eller tiden som skall komma. jag gillar umeå. jag vill hångla.

det känns som en söndag och jag har i princip ställt in mig på en helg med skitmånga söndagar. morgonrock. tekoppar. det blir nog en film ikväll. en film så att jag kan fly från mig själv. pojken som dansade genom umeå i linne klockan två på natten den där majnatten finns i mig, men jag kan inte nå honom. serotonin vore bra.

jag ska städa i helgen. jag ska städa som om det inte finns någon morgondag. när jag skaffat en dammsugare med vikard. igår var vi på fest. vi var glada. någon frågade vikard om vad vi tagit för piller som gjorde oss så glada. vänskap är euforiskt nog. det var en fin fest. förfesten var guld. hemmafesten var rolig för att jag och vikard var väldigt underhållande. emma vek sig av skratt och charles stod med glada hundögon och gapade. det var fint.

jag vill fortfarande hångla. men xzibits skratt är också bra.

dagens spår: kings of leon - true love way

tenta, påsk-ica och bin!

18. tentadagen. imorgon fyller mamma 52 år. jag väntar fortfarande på ett e-brev med hennes önskelista. (hint.)

inatt drömde jag om lite tyskt. det var som en tysk reklamfilm för ett nummer som gick till en kärleksakut. det var "ring 0929 44-löwe für hilfen. jetzt!". sen dök det upp en mörkhyad man med polisonger och mustasch och sade "this is the love chanel, how may i help you?". i nästa scen satt den (inte fullt lika) mörkhyade mannen i ett bubbelbad insmetad i hälsosam lera. först såg det ut som att han hade rakat ett dåligt mönster på bröstet, men så hade han lika mörka lår och då gick det upp för mig. mannen började vilt vifta omkring med armarna. strax efter rusade han upp ur bubbelpoolen och sprang mot huset (vars trädgård husade bubbelpoolen). det var bin! ilskna bin! mannens flaxande hade bara gjort dem ännu argare. den väldigt ljushyade kvinnan i svart bikini (garanterat tysk) började också springa mot huset. där satt mannen och tysken och tittade ut genom fönstret. bin. någonstans i mitten var den mörka mannen inte med i tv längre. jag var med i mannens verklighet och såg på avstånd hur de attackerades av bin. jag stod möjligtvis inne i huset. det verkar bäst. det var så för att jag minns att jag också blev rädd för bin. de sticks och flyger och har alldeles för många ben. det finns inget sätt att hålla koll på dem. bin! här någonstans tyckte jag det vore lämpligt att vakna. 05.40. tjenare. men inget ont med det när solen skiner bakom molnen och jag trivs ändå. liksom.

tentan kändes bra. jag har druckit kaffe. jag har tillpiggnat. ikväll är det tentafest och sen väntar en tråkig helg. det är så många som lämnar umeå. jag har planerat in att gå till ica på påskafton. det är så få människor där den dagen. det finns en charm i att strosa mellan konserver och kaffehyllor. en charm som är väldigt viktig när en helg har tre jävla söndagar. det är fan inte humant.

dagens spår: navid modiri & gudarna - gå förbi

jonas claesson, feminism och the icarus line

15. "get on your dancing shoes."

jag sitter och äter morgongröt och funderar över hur mr. biceps hunnit gymma och gjort ärenden på stan. det är bandyfinal mellan aik och nässjö. vad är det här tänker SAMTLIGA läsare. det är ju självklart edsbyn och sandviken i bandyfinal. och klockan tolv, på en lördag. jisses. nej, det är damerna som spelar. överaskande bra match. jag vill påstå att det är mindre skillnad mellan damer och herrar i bandy än i fotboll. det saknas mycket när det kommer till skott. det skiljer nog på andra punkter också, men det gör inget. det blir inte jobbigt att titta på. jämförelsevis är damfotboll helt hopplöst. det är som att jämföra arsenal med allsvenskan.

egentligen gillar jag inte bandy. egentligen gillar jag bara jonas claesson. västerås gamla superspelare. han har rutiga täckbyxor på sig idag. de är helt fantastiska.

jag drömde om att jag var på festival. hultsfred. fast hultsfred låg några hundra meter från min lägenhet. jag hade tappat bort min jättestora intersportväska med röda axelband. vikard hittade en intersportväska med blå axelband. det är ju helt fel. det var lerigt. tälten såg förjävliga ut. jag halkade så att min lila tröja blev smutsig. jag beslutade mig för att sova hemma. det var ju bara trehundra meter till festivalingången. folk underskattar hur praktiskt det är att bo nära en festival. att slippa skitet är guld värt. jag hade en balkong utanför rummet. där stod yazdan och hängde t-shirts i solskenet. han var strålande glad.

och jag som ville drömma om sex.

jag försökte ta reda på skillnaden mellan marxistisk feminism och radikal/socialistisk feminism (inte radikalfeminism) utifrån lena gemzöes bok "feminism". jag fick ingen rätsida på det.

igår fick jag återigen en trängande känsla att vilja fly. det var kallt ute så det blev inget av det. jag satt på golvet med benen i sär. tryckte igång the icarus lines skiva "mono" och bläddrade i pamfletten. det finns många låtar på den skivan som inte håller som enskilda spår, men som helhet är albumet fantastiskt. hög volym är ett måste. det är en sådan där platta som mosar ens hjärna om man lyssnar på den med hörlurar. distat till tusen. aaron norths kaosgitarr sätter sin prägel. tempoväxlingar. en rastlös skiva. en velande skiva. en nyfiken skiva. som en näbbmus som smyger fram för att nosa på den där schysta nöten, men som (till nötens förskräckelse) förvandlas till en groda med huggtänder som slukar nöten hel. när man tillåter grodan att svälja en (höjer volymen ytterligare) sjunker man in i en vacker gråvärld eller dyster färgvärld beroende på hur mycket alkohol man har i blodet. det viktiga är att det inte känns som vanligt. det är inte umeå. det är inte sverige. det är inte tråkigt. det är en ny upplevelse.

dagens spår: the icarus line - oh faithless

pretty whores of manhattan

12 mars.

det är fantastiskt att hitta ett nytt band som får ens smilband att rycka och fötterna att stampa. det är en spännande känsla som väller över mig när jag lyssnar på ett nyfunnet band. verkligheten blir liksom suddig. det är till och med en påtaglig känsla av att vara fysiskt distanserad från vänner. fyra kvarter känns plötsligt som 40 mil. vardagens böcker, kaffekoppar och reservation ersätts av tankar på spelningsaffischer, öl och konsertkaos.

det nya heta bandet heter "pretty whores of manhattan" som är ett tredelat hardcoreband från lund. två minuter långa svettlåtar. de låter som en blandning mellan the blood brothers (rip) och the bronx. kan det slå fel?
http://www.myspace.com/prettywhoresofmanhattan

dagens spår: pretty whores of manhattan - pistol in my hand

körkort, charlotte perelli och vikard

elte 4.

grattis till körkortet bror!

jag fick en craving efter kaiser chiefs och white russians. det är bara att frossa.
jag har pluggat idag. jag funderar på om ting kan vara ontologiska, existera utan att jag är medveten om dem. jag funderar på två olika sorters ting. ting jag förnimmat förr som vikard eller charlotte perelli och ting jag inte förnimmat (vad jag tror mig veta) som palmfågeln eller hornmusen. jag kommer ingen vart.

bror börjar växa upp. hjälp.

dagens spår: kaiser chiefs - every day i love you less and less

niklas, vattenpölar och meuwisse

10 mars. imorgon kör bror upp.

jag hade niklas på besök i helgen. mitt bloggskrivande har således varit lätträknat, om man nu inte knallar för långt bakåt i tiden då inget begrepp för '0' fanns. varför veta vad det är när det är väldigt få som betalar eller byter bort något för inget?

att niklas hälsar på uppskattas. det är få som är som han är. som som är är. alltså, det är svårt att ersätta den fjärde länken i tungflummgruppen. ställa soffan i korridorsmynningen när mr. biceps kommer hem och ligga naken med en nazisistisk armbindel som enda plagg. det är ett bra samtalsämne. inget ont om mr. biceps, han har bara väldigt stora överarmar. (det fanns en period i mitt liv där jag uppskattade kraftiga överarmar väldigt mycket. (brody dalle (f.d. simmerska) och tilda stendahl för att nämna två.)

vår vana trogen anordnade jag fest i niklas ära på lördagen. det var en mycket trivsam tillställning. det var lite synd att jag inte kunde flumma loss med pojkarna, men jag valde att viga mitt intresse åt annat håll. det är nog bäst för alla (andra) om vi inte pratar om elefentsnablar, nazisex, nekrofila halvlängdsmän eller något annat av våra många samtalsämnen.

idag har jag pluggat i fem timmar. jag känner mig ganska stolt. jag kom in i ett euforiskt lässug efter ett tag och sådana vill man gärna nyttja när de väl dyker upp. det regnade ute så att sitta på biblioteket med en bok och the roots, amy winehouse, babyshambles, kate nash eller kanske the bronx i öronen lockade något fruktansvärt. det var fint att köra igenom the bronx, än en gång. när spår åtta gick igång kom ett adrenalin- eller koffeinrus genom kroppen som var ytterst behagligt. det är få band som skapar adrenalinrus när man sitter ner.

jag utnyttjade ett belöningssystem där jag fick lyssna på the roots låt "the seed 2.0" om jag läst så länge att playlisten jag hade i tankarna spelats igenom. det var tillfredställande att få lyssna på lite hiphop med soulinfluenser och känna att man gjort något vettigt. en måndag.

det regnar. jag knallade hemåt i regnet sjungandes "det löser sig" tillsammans med timbuktu, chords och supreme. de som gick förbi fick bara avnjuta min sång dock. skit samma. vägarna är översvämmade och jag knallade igenom en decimeter djup vattenpöl med converseskor. satan också.

och bo landin lever! fortfarande!

dagens spår: the roots - the seed 2.0.
hedersspår för dagen: vagina grande - rude vagina

chinos, tennisjackor & the return of the mariachi man

fjärde. MARS! 2008.

jag tror att jag halvsov ganska mycket inatt. jag och en programledare, dam, från gomorron sverige var i en klädesaffär. hon och jag skulle byta kläder mot något vi hade och bläddrade bland byxor. supervita stuprör. så vackra, men helt omöjliga att hålla rena. snubben som ägde affären var väldigt nervös och fingrade runt på sina klädhögar. han pratade som en försäljare. sådana kläder är inne. vad letar du efter? jag fortsatte att leta i byxhögarna. han sade att vida gladfärgade byxor i 70-talsstuk skulle vara inne om man var flicka.

damen fortsatte prata med snubben. hon sade att om vi inte hämtar något nu kan vi ju ta en tennisjacka till din far. hon fortsatte att prata med snubben. han blickade menande upp mot klockan som började närma sig halvsju. han sade så smidigt han kunde att han var tvungen att springa.

appropå det där med gladfärgade byxor. det är lögn! jag tittade på gomorron sverige och då snackades det om vårmodet. flickor ska tydligen ha kjol, gärna blommönstrad. män ska ha chinos, långa skjortor och hängslen. och alla ska ha kavaj. jag kan tänka mig att myrorna eller andra second-hand-affärer har schysta prylar nu när gubbigt blir inne. hur som helst hade snubben i drömmen skitfel. det är tydligen skons år i år. jag får nog köpa ett par nya converse för att hänga med i svängarna.

det kan verka konstigt att jag drömmer om tro-sig-på-mode-människor och go-morron-sverige-tanter och att mode och gomorron sverige går på strax efteråt. var jag i en mjuk slummer? jag bör tillägga att tanten som var programledare idag inte är samma tant jag drömde om. så är det utrett. jag drömde om tanten som brukar vara programledare på fredagar.

och ja, jag kan ju fråga. vad är en tennisjacka?

tack ylva. allt med the bronx är bra. jag funderar på varför de lägger upp en intervju från den 17-19 oktober 2007. jag blev pepp på deras nya plattor.
http://www.thebronxxx.com/thebronx/2007/04/index.html#entry-32550204

dagens spår: jonathan richman & the modern lovers - astral plane

extreme home makeover, kgb och mount everest

3. mars.

ty pennington:
hi design team. listen up, we're here in bagdad to meet the mohammed family who's house were destroyd by american missiles and they litterarly can't live in their home anymore. they don't have any plumming, they haven't been able to use their bathroom for several months and the air cleaner doesn't work due to the lack of electricity and this is very hard for little saddam who's got astma. he can't breath in his own home.
listen guys. this family needs a new home. can we help them?

design team:
yeah!

ty pennington:
gooood morning the mohammed family!

jag flippade förbi "extreme home makeover" och blev lite bitter så jag tänkte ändra lite på upplägget. det kan behövas en ettrig snubbe med megafon i bagdad också. heja! 

idag fikade jag med yazdan och vi frågade oss varför folk knallar upp för mount everest, varför kvinnor gillar män och om man kan ta bort hår på bröstet med östrogen. det var bra.
ja, det där med kgb är om ett skämt under utveckling. mer säger jag inte för tillfället.

dagens spår: portishead - mysterons

vasaloppet, niklas och umeå-meat-market

2. mars. idag åker apmånga aplångt på skidor.

jag drömde att jag var på resande fot genom sverige och stannade till hemma hos min vän niklas som i natt bodde långt borta från tågstationen i ett "community" i smålandsskogen. han bodde vid ett kungligt slott som låg uppe på en kulle. framför den fanns en stor kyrka utan fönster. den var så stor att sidoskeppen i kyrkan tog bort tillräckligt mycket vind så att fönster blev överflödiga. det fanns många statyer och målningar där. det hela kändes som en del av omgivningen och människorna där accepterade situationen och stal inget därifrån. jag knallade runt i kyrkan barfota och med morgonrock. jag sprang ut jättefort.

det fanns en bäck som löpte förbi slottet in mot skogen där niklas lya låg. han bodde i en gammal bunker. det var en stor sal som husade mellan tio och tjugo personer. som säng användes olika mjuka föremål. niklas använde hörndelen av en hörnsoffa. överallt låg det filtar, madrasser, vinflaskor och sladdstumpar till gamla högtalare. det var väldigt smutsigt där nere i bunkern. det var så kallt att uteskor användes inomhus.


jag skulle stanna där i en dag, men jag ville inte hem. jag ville ut på äventyr och sätta mig på ett tåg och försvinna till en annan konstig del av sverige. det var inte så noga vart. ibland lockar skogar även mig. det är sällsynt, men det händer.

igår var det umeå-meat-market som gällde. bitterbitterbitter. jag gick hem utan att uppmuntra allt för många till illa uppförande.

dagens spår: the hidden cameras - animals of prey


tesa, fredag och människovetande

29. skottdagen

jag nitade en snubbes identitet, eller uppfattning om sig själv, eller andras åsikter om honom, på några timmar. haha. jag är stolt.

det är fredag.

tesa är bra.

dagens spår: the cribs - my life flashed before my eyes